C-Adventure Oy - Tervetuloa kanssamme merelle

C-Adventure Oy on kotkalainen, Charter- purjehduksiin erikoistunut yritys, joka palvelee Sinua niin kotoisella Suomenlahdella, Välimerellä kuin eksoottisella Karibialla.

Kaikilla alueilla toimimme omilla veneillämme, jolloin voimme tarjota aina luotettavan, turvallisen ja rentouttavan irtioton arjesta. Juuri sellaisen kuin Sinä itse haluat…

Kaudella 2017 palvelemme edelleen Pohjoismaiden suurimmalla charter-käytössä olevalla LAGOON 440 Charter Catamaranillamme. Aluksella, joka vie purjehduselämyksen aivan uudelle tasolle.

Välimeren alueella olemme tehneet mittavan yhteistyösopimuksen Navigare Charter Companyn, sekä Yuksel Charter Companyn kanssa.

Tämä mahdollistaa yli sadan veneen tarjonnan, alkaen 34 jalkaisesta purresta aina 56 jalkaiseen jahtiin saakka. Myös alue laajenee Turkista mm. Croatiaan sekä Kreikkaan.

Oletko harkinnut veneen hankkimista Etelä-Euroopasta, missä hinnat ovat huomattavasti Suomea edullisempia ja tarjonta monikymmenkertaista? Jos olet, ota yhteyttä! Järjestämme veneesi kuljetuksen kotisatamaasi. Varmasti, edullisesti ja ammattitaidolla!